Debon Roadster C700

DEBON ROADSTER C700

För den som behöver både stort utrymme och hög prestanda, är Debon C700 skåpsläpet du har väntat på. C700-modellen är en förstklassig volymlastare med gott om plats för att tillgodose dina stora transportbehov. Dess kombination av styrka, hållbarhet och innovativ design gör det till ett smart val.


C700 har en totalvikt mellan 1400 och 2600 kg och en maxlast på mellan 695 och 1895 kg. Trots sin förmåga att hantera stora laster, har denna modell en oväntat lätt egenvikt på endast 705kg. Dess längd på 499 cm, bredd på 233 cm och höjd på 237 cm garanterar en imponerande kapacitet.


En av höjdpunkterna med denna modell är dess combiramp i aluminium. Släpets 2-i-1 kombinerade bakramp ger dig den flexibiliteten du behöver för att säkert lasta och lossa dina varor. Det går att fälla ner som en lastningsramp, eller öppna ut som en svängande dörr.


Ett utmärkande drag för C700 är dess patenterade Pullman 2 fjädring på en boggi-axel. Denna förbättrade fjädring garanterar en mjuk och behaglig körning, oavsett lastens storlek. Dessutom, med golv och sidoväggar i robust aluminium, är du försäkrad om en lång livslängd och pålitlig prestanda.


Denna modell levereras i svart utförande men C700 kommer i ett urval av färgalternativ så att du kan matcha ditt skåpsläp med din stil eller företagets färger. Den strömlinjeformade fronten och glasfibertaket ger också förbättrade aerodynamiska egenskaper, vilket bidrar till minskad bränsleförbrukning och ökad körprestanda.


Skåpsläpet Debon C700 är utrustat med flera standardfunktioner för att öka användarvänligheten och säkerheten. Den kommer med ett kraftigt förstärkt främre stödhjul, åtta färdigmonterade surrningsöglor och invändig belysning. Dessa funktioner säkerställer att din last är säker och stabil under hela resan.


Om du letar efter ett skåpsläp som erbjuder både hög kapacitet och överlägsen prestanda, behöver du inte leta längre. Debon C700 kombinerar dessa egenskaper med elegant design och robust konstruktion, vilket gör det till det idealiska valet för de mest krävande transportbehoven. Boka din C700 idag och upplev skillnaden själv! Kontakta din återförsäljare för mer information. 


Alternativ 

Aluminium Bromsad + Sidodörr


Tillbehör till Debon Roadster C700

Aluminiumfälgar
MC ställ
Reservhjul
Extra sidodörr


Från 106.200kr 

*Alla priser är angivna exklusive svensk moms. 

Rekommenderat pris från 106.200kr ex.moms

Teknisk specifikation

Totalvikt (kg):                              1400 - 2600      

Maxlast (kg):                                695 -  1895       

Egenvikt (kg):                              705      

Totallängd (cm):                           499             

Totalbredd (cm):                          233           

Totalhöjd (cm):                            237             

Färgval:                                       Svart. Tillval: Vit, grå, blå & grön.    

Axeltyp:                                       Boggi, Pullman 2 fjädring

Sidolucka:                                    Nej 

Sidodörr:                                     Ja

Lastutrymme:                              376x181x201


Standard utrustning

Automatiskt stödhjul med handtag att manövrera

Galvaniserat chassi och ramkonstruktion i aluminium

Patenterad Pullman-2 fjädring
Aluminiumgolv med 5års garanti

Aluminiumväggar med 5års garanti

Sidordörr med lås
Stor combidörr baktill

Stötsäkra skärmar i ABS-plast
Aerodynamisk front samt tak i glasfiber
8st surrningsöglor invändigt

Invändig belysning

Stoppklossar